Våra tjänster

Trädgårdsservice Strang tillhandahåller alla typer av trädgårdstjänster. Vi arbetar både med växter och naturmaterial.

Våra trädgårdsanläggare i Västerås skissar, planerar och utför uppdraget inom de tidsramar vi satt upp och vi följer alltid budget. Du kan lita på att få det precis som du vill när du anlitar Trädgårdsservice Strang. Vi kan lämna referenser och har många goda vitsord från andra nöjda kunder.

Vi erbjuder våra kunder husnära tjänster inom bl.a. gräsklippning, häckklippning, mossrivning (mossbekämpning), snöskottning, stenläggning, slyröjning, omgrävning, busktrimning, trädfällning, trädbeskärning, lövkrattning och anläggning av gräsmatta. Vi har ett nära samarbete med samtliga trädgårdscentrar i Västerås där vi hämtar upp växter och dylikt. Har du svårt att frakta hem dina växter? Ingen fara, vi hjälper dig med frakten! Självklart har våra kunder även rätt till RUT/ROT-avdrag för våra tjänster!

Kontakta oss idag för att få våra trädgårdstjänster utförda hos dig i Västerås. Växter och trädgårdar behöver regelbunden skötsel och det ser vi till!

Trädfällning

Vår specialitet är trädfällning i villaträdgårdar och vi är försäkrade upp till 10 miljoner. Vi forslar såklart även bort allt vi fäller, klipper, röjer med röjsåg (sly) och även riset efter att vi har beskurit. Vi ansar alla träd vid behov och vi utför även hamling av träd.

Trädgårdsanläggning

Att skapa en ny trädgård kräver planering och kunnande. Anlita Trädgårdsservice Strang så får du experthjälp och du kommer få en fin och praktisk inramning till ditt hus. Tillsammans skapar vi en liten oas som ni kommer trivas i. Vi kan även fortsättningsvis sköta om dina växter och gräsmattor.

Stenläggning

Våra duktiga stenläggare lägger marksten, trädgårdsplattor, skiffer, även murningsarbeten och annat. Vi utför även grundarbetet om så önskas, så som borttagning av befintlig asfalt, eller tidigare använd marksten. Hör av er till oss för att få veta mer.

Gräsklippning (RUT)

Vi utför även gödsling och kalkning i form av stroller-kombi samt att vi toppdressar och sår gräsfrön om gräsmattan behöver lite mera fart efter att vi t.ex har vertikalskärt bort mossan. Vi fyller naturligtvis också på anläggningsjord, rabattjord och även s.k E-jord om kund så vill.

Frukträdsbeskärning

Alla våra medarbetare är utbildade frukträdsbeskärare! Hör av er till oss om ni vill veta vilken period som just ditt träd ska klippas i.

Vi rekomenderar att man beskär sina fruktträd en gång per år, för att bibehålla trädets fina form.

Häckklippning (RUT)

Häckklippning och Trädgårdsservice Strang AB går hand i hand. Med våran noggranhet har vi årligen återkommit till våra kunder för att forma deras häckar efter önskemål. Även till nya kunder lämnar vi ett rimligt pris och ser till att kunden blir mer än nöjd.

Slyröjning

Vi utför slyröjning av både mindre och större ytor.

Plantering

Är du osäker på vad som ska planteras i din trädgård? Fråga oss om tips och råd så ser vi till att du får precis vad du önskar.

Rensning av hängrännor (ROT)

Har du löv och annat skräp i hängrännan? Vi rensar bort det oinbjudna och skapar utrymme åt regnet.

Vårstädning/Höströjning (RUT)

Behöver du snygga till lite i trädgården inför kommande säsong? meddela oss om dina önskemål!

Underhåll

Åker du iväg under en längre tid, och behöver någon som ser till att din trädgård mår bra? Diskutera tillsammans med oss så kommer vi på en bra lösning. Vi ser till att din trädgård mår lika bra som dig när du exempelvis åker på semester.

Övriga tjänster

 • Lövkrattning/lövblåsning
 • Mossbeskämpning
 • Vertikalskärning
 • Ogräsrensning
 • Snöskottning
 • Uppgrävning
 • Beskärning
 • Anläggnig
 • Transport
 • Städning
 • Ansning
 • Service
 • m.m.

Vi är öppna för alla förslag. Har du en förfågan så tveka inte att fråga oss!