Om Strang

Trädgårdsservice Strang hjälper dig med din Trädgård

Trädgårdsservice Strang är experter på trädgårdsskötsel. Du hittar oss i Västerås.

För trädgårdsservice Strang är det viktigt med nöjda kunder och därför erbjuder vi endast kvalitativa arbeten och vi arbetar endast med kvalitetsprodukter.

Vi har skapat många vackra parker där människor kan umgås, leka eller bara njuta av den underbara atmosfären.

Miljömedvetna

När man som Trädgårdsservice Strang arbetar med natur och växter så är det viktigt att värna om miljön och naturen och tänka miljövänligt. Allt det är viktiga ledord för oss och vi försöker även skapa bra miljöer för de djur och insekter som finns som en viktig del i vårt kretslopp.

Trädgårdsanläggare

Vi alla som arbetar på Trädgårdsservice Strang är välutbildade med gedigen erfarenhet. Att arbeta med levande växter kräver kunskaper och känsla. Har du egna ideér som du vill få förverkligade? Kontakta oss på Trädgårdsservice Strang så kan vi tillsammans göra din trädgård riktigt vacker.

Våra kunder

Flera av våra kunder är privatpersoner men vi har också uppdrag hos ett flertal företag och offentliga förvaltningar. Att planera och förvalta parker och andra offentliga platser är något som vi är väldigt duktiga på. Företag anlitar oss även för att utforma trevliga grönområden för sin personal. Kontakta Trädgårdsservice Strang nästa gång ni behöver hjälp.